Een portemonnee anno 2016

We zijn beland in het jaar 2016 en 2017 staat alweer voor de deur. Inmiddels zijn we in het tijdperk dat alles met pasjes gaat. Contant geld wordt steeds minder gebruikt en dat heeft natuurlijk z’n voor en nadelen.

Pak ‘m beet twintig jaar geleden gebruikte iedereen nog contant geld. Veel mensen hielden ervan om het geld echt in hun handen te hebben en het ook te zien. In die twintig jaar is er veel veranderd. Zo hoef je nu niet meer helemaal naar een pinautomaat om je saldo te checken, maar doe je dat gewoon via je bankieren app op je telefoon. Geld overmaken is ook makkelijker geworden dan ooit te voren, geen boekje met acceptgiro’s meer, maar ook hier de bankieren app die er in een minuutje voor zorgt dat het geld overgeschreven wordt. Wist je trouwens dat vanaf eind 2017 je meteen het overgemaakte geld ontvangt, zelfs als je bij een andere bank zit?

Er is veel veranderd. Fysiek geld is voor veel mensen al lang niet meer zo belangrijk. De portemonnees veranderen daarom ook mee. Creditcardhouders zijn tegenwoordig helemaal in. Hier kan je al je pasjes in doen. Van je AH Bonus pas tot je pinpas en van je Kruidvat voordeelkaart tot je bioscoopcard: alles past er in.
In tegenstelling tot een portemonnee heeft een creditcardhouder een hardere cover.

Dit betekend dat je hem ook echt voelt zitten in je broekzak. Wat ook een bijkomend voordeel is, is dat je heel overzichtelijk alle pasjes kunt zien. In tegenstelling tot een portemonnee waar je nog wel eens moet prutsen om je pasje eruit te krijgen is dat bij een creditcardhouder zo gepiept.

Mocht u niet weten welke creditcardhouder geschikt is voor u, onze klantenservice helpt u graag op weg zodat u in één keer voorzien wordt van het juiste pruduct.

    20-10-2016 00:00
Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Mail ons: service[at]zaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel

(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)